2012


İllüstrasyon: Chuck Groenink

Bir filmde, kadın karakter, astronot arkadaşına “senin için konuşmak kolay, sen ayda yürüdün, ben ise …”  deyince astronot arkadaşı “evet, ama, sen de dünyada yürüyorsun, dünya yürümek için çok daha güzel bir yer” diyordu. Zaman zaman bunu hatırlamak hoş.

Yeni bir yıla girerken, en başta tüm insanlık için barış ve esenlikler diliyoruz. Umarız 2012 hepimiz için iyilikler, güzellikler ve mucizeler yılı olur ve umarız hepimizin de iyiliğe ve barışa yönelik işlerde ve düşüncelerde bir payı ve katkısı olur.

Sevgiler ve selamlar Meyvelitepeden …

9 Comments

  1. …Dünle beraber gitti cancağızım ne kadar söz varsa düne ait. Şimdi yeni şeyler söylemek lazım…

    MEVLANA C. RUMİ

    Ne güzelliktir, Dünya gibi eşsiz bir yeri sizin gibi güzelleştirenler…

    Sevgiyle ♥

  2. Yazdıklarınız ve paylaşımlarınız için çok teşekkürler. Uzun zamandan beri sizi takip ediyorum. Sizden o denli etkilendim ki, 2011 yılı içersinde bir dağ köyünde (Bursa) 500 m2 arsa alıp, üzerine bir köy evi yapmaya başladım. Şimdilik kabası bitti, umarım önümüzdeki sene sizlerle paylaşabilecek kadar bir şeyler yaparım. Nice mutlu yıllar…

  3. Sevgili Meyvelitepe
    sizi seviyorum. her kelimeniz her harfiniz benim icin altin degerinde….Bu sene zeytinlere ortak olabilecekmiyim yine merak ediyorum. Sevgiler…..

  4. İyilige ve barisa ancak kendi cevrem kadar katkim oalabiliyor… Ben de sizin gibi umarim ki herkes cevresine bir damla da olsa insanlik sacar ve bu dunya iyilik ve insanlik yagmuru ile yikanir… İyilik dolu yillar herkese, hepimize:)

  5. Günlük koşuşturmalar arasında, muhteşem bir soluk, sizin blogunuzu takip etmek. Darısı, ileride ailemizin başına.
    Yeni yılınızda başta sağlık olsun ve tüm yapmak istediklerinizi yapmaya yetecek kadar enerjiniz olsun dileklerimle.

  6. Umarım yeni yılda tüm dünyada barış sürsün öncelikle her yönüyle temiz bir dünya olsun sevgi dolu insanlarını birbirini öldürmediği,kazanç için zehirlemediği bir dünya bunu başarmak zormu hayır yeterki istensin.Meyvelitepe yi onun için seviyor ve takip ediyoruz tertemiz bir çevre zehirsiz bir yaşam sunuyor.Sağolun bu güzel yaşamı bizlerle paylaştığınız için paylaşımlarınızı köyde almış olduğum yerde uygulumaya devam ediyorum yeni yılda da bu güzel önerilerinizi ve güzelliklerinizi paylaşmanız dileğiyle sizin ve tüm site takipçilerinin yeni yılını kutlarım saygılarımla
    I.Tezyürek
    Alipaşa Mahallesi Muhtarı
    Çorlu.

  7. Sevgili Meyvelitepe,

    sevginiz, inceliğiniz, doğallığınız ve bilginiz kaleminizden fışkırıyor ve hayran bırakıyor. Paylaşımlarınız için çok teşekkür ediyorum. Yaşadıklarınız güzelliklere ortak ediyorsunuz.
    Sizlere ve takipçilerinize yeni yıl’ın daha çok güzellikler yaşatmasını diliyorum.

  8. Meyveli tepede insana, hayvana ve doğaya saygılı kişilerle birarada bulunmaktan çok mutluyum. Bizi siz bir araya getirdiğiniz ve içimizde umut yeşerttiğiniz için size ve eşinize sevgi ve saygılarımı iletiyorum. Yeni yıda hepimiz için sağlık, sevgi, barış ve vicdan diliyorum.

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*